Prynada
UA RU

Про ресторан

Український ресторан для сучасних українців

Без кумівського гумору і «шароварів», без червоних маків та жупанів, проте з культурою, інтелігентною гостинністю і новим поглядом на старі традиції.

Космополітична атмосфера

До нас приходять ті, хто стежить за модою і актуальними тенденціями, кому подобається космополітична атмосфера і відчуття ритму великого міста. У Prynada Ukrainian Cafe люди пізнають нову Україну — молоду, амбіційну, відкриту до світу.

В Prynada Ukrainian Cafe грає сучасна українська музика. Якісна, самобутня. Така, що кожен з нас може поставити іноземцю і з гордістю сказати: «Це наше!». Наша музика — це музика української молоді. Це Онука і Дорн, це Джамала і Піанобой. Це може бути навіть Іво Бобул, але в яскравій та іронічній обробці.

Вишуканий інтер’єр

Дизайн інтер’єру розроблено молодими українськими дизайнерами в концепції city folk. Це поєднання найактуальніших інтер’єрних рішень з традиційним уявленням про український стиль.

Центральним елементом інтер’єру є петриківський розпис (петриківка) — намальований за всіма правилами без попередньо накресленого контуру і вимірювальних інструментів. Петриківський розпис — єдина форма культурної спадщини України, що потрапила до списку нематеріальної культурної спадщини людства ЮНЕСКО.

Актуальна українська кухня

Prynada Ukrainian Cafe — ресторан актуальної української кухні. Існує величезна кількість іноземних страв, які вже давно можна вважати традиційними для українців. Яскравий приклад — японські суші або італійська паста. Мабуть, кияни їдять їх не менше, ніж жителі Токіо або Риму. Хто скаже, що вони «не наші»?

Таким чином, ми говоримо, що в Prynada Ukrainian Cafe готують страви, актуальні для сучасного українця, адаптовані під його смак і спосіб життя.

У нашому ресторані гості можуть дізнатися багато нового про українську кухню, її традиції та особливості, але при цьому не обмежуватися тільки нею.

Семеха Людмила – талановитий шеф-кухар, справжній професіонал своєї справи.

Вона являється бред-шефом одразу двох ресторанів “Fiji Lounge Bar” та “Prynada Ukrainian Cafe”. Вона має колосальний досвід роботи у багатьох ресторанах України. Мала досвід співпраці та навчання у іменитого французського шеф-кухаря Емануеля Дю. Людмила завжди повторює: “Щоб смачно готувати не завжди важливо знати всі рецепти і мати багато продуктів під рукою. Просто любіть те, чим займаєтесь, “вкладуючи душу” в кожну страву!”.

Наш персонал

Ми не обслуговуємо — ми піклуємося. Ми не працюємо, а приймаємо гостей в своєму будинку.

© 2017 Prynada. Розроблено в DEV.JAM