Prynada

Актуальна українська кухня

Меню української кухні в ресторані Prynada

Меню української кухні в ресторані Prynada

ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ

Вихід, г Ціна, грн
Карпаччо з телятини з трюфельно-кунжутним соусом 150 175
М’ясні легуміни 150 175
Шпинатні завиванці з лососем* 200 185
Оселедець з картоплею 300 105
Асорті українського сала з часником та хріном 250 115
Карпаччо з лосося 150 205
Карпаччо із сала з  грінками 150 115
Паштет з курячої печінки з карамелізованою цибулею 150 95
Соління 300 85

Український салат в ресторані Prynada

 САЛАТИ

Вихід, г Ціна, грн
Салат з печінкою під медово-гірчичним соусом 250 155
Теплий салат з куркою та горіховим соусом 250 155
Овочевий салат з ніжним сиром Фета 250 155
Салат з лососем та ніжним крем-сиром 250 195
Салат з морепродуктами 250 295

Українські вареники в ресторані Prynada

 ФІРМОВІ ВАРЕНИКИ

Вихід, г Ціна, грн
Вареники з капустою та грибами під вершково-грибним соусом
із сиром пуше
250 105
Вареники з картоплею, грибами та шкварками 250 105
Вареники з куркою та пан-азіатським соусом 250 125
Вареники з бараниною та сметанно-м’ятним соусом* 250 135
Вареники «4 сира» з ніжною піною «Дор Блю»* 250 135
Вареники з мармуровою телятиною з соусом від Шефа* 250 135
Сет вареничків з м’ясом 275 145

 

 ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ

Вихід, г Ціна, грн
Гречані бейбі голубчики 200 139
Кольорові млинці з куркою і грибами 200 145
Сир Халумі на грилі з цитрусовим конфітюром 200 169
Пивна тарілка (копчений сом, свинні вушка, сухарики, солоні горішки) 500 295
Фірмові деруни з грибним соусом 200 135

Українські закуски в ресторані Prynada

 

ПЕРШІ СТРАВИ

Вихід, г Ціна, грн
Борщ з реберцем-гриль та українськими смаколиками 400 135
Курячий бульйон з українськими равіолі 300 115
Окрошка 300 105

Український борщ в ресторані Prynada

ОСНОВНІ СТРАВИ

Вихід, г Ціна, грн
Лосось з кус-кусом та вершково-шпинатним соусом* 300 345
Риба на грилі від Шефа “Дорадо” 250 245
Стейк зі свинини на хлібній грінці 350 225
Стейк із телятини з ароматним маслом* 300 315
Фермерська перепілочка з ніжним пюре* 350 225
Стейк із курячого стегна з овочами гриль 400 165
Бургер з куркою та картоплею фрі 400 185
Бургер з телятиною та картоплею фрі 400 195
Качина ніжка з кукурудзяною полентою 300 225
Котлета по-принадівськи з пюре 300 185

Українські блюда в ресторані Prynada

ГАРНІРИ

Вихід, г Ціна, грн
Овочі гриль 150 95
Картопля по-селянськи 200 65
Картопля фрі 150 65
Кукурудза в беконі 1 шт 69
Кукурудза під сирним соусом 1 шт 115

 

 ДЕСЕРТИ

Вихід, г Ціна, грн
Вареники з полуницею иа ніжною сирною піною 150 110
Вареники з вишнями 150 105
Грушевий пиріг з морозивом 150 99
Бейбі-сирники з соусом сабайон 150 89

 

Українські блюда в ресторані Prynada

 ДИТЯЧЕ МЕНЮ*

Вихід, г Ціна, грн
Домашній супчик з фрикадельками 200 55
Овочевий крем-супчик 200 65
Фарфале з фрикадельками 150 69
Ніжна відбивна з картопляним пюре 200 89
Бейбі-шашличок з лосося з картопляним пюре 200 149
Бейбі-шашличок з курочки з картоплею фрі 200 89
Котлетка з кролика з пюре та сирним соусом 300 129
Котлета рибна парова з кус-кусом 300 125
Бургер з курочкою з картоплею фрі 200 149
Бейбі-сирнички зі сметаною 6 шт. 79
Морозиво 50 35

*дисконт не діє

Українська кухня у Києві

Головна перевага Prynada Ukrainian Cafe в тому, що це – ресторан актуальної української кухні. Наприклад, японські суші або італійські піца, паста, класичні американські бургери давно стали традиційними для українців. У Prynada не обмежують гостей вибором лише стандартних страв національної кухні. Тут пропонують оригінальні смакові поєднання, здатні здивувати кожного: качина ніжка з карамелізованою грушею, скумбрія з м’ятним соусом, бургер Ukrainian Style, салат з креветками і рисовою локшиною, сирник з шоколадною помадкою та багато інших смачних страв. Скуштуйте знамениті адаптовані страви української кухні у Києві в ресторані Prynada – пориньте у світ дивовижних смаків і домашньої гостинності.

Однією з найцікавіших та найбагатших у світі по праву вважається саме українська кухня. Завдяки різноманітності страв, їхнім неповторним смаковим якостям українська кухня у ресторанах здобула величезну любов і популярність не лише в Україні, а й далеко за її межами. Всі знають про українські пампушки, гречаники, галушки. А хіба є ті, хто не захоче поласувати у ресторані у Києві такими традиційними стравами, як шпиговане сало, наваристий борщ або вареники з різними начинками?

Сформувалася українська кухня в ХІХ столітті, будучи близькою до білоруської та польської. Цікаво, що за часів Київської Русі слов’яни перейняли деякі страви візантійської кухні – наприклад, борщ, що був національною стравою Стародавнього Риму! А технологію приготування деяких страв українці запозичили в угорців, татарів, турків і навіть німців, трохи змінивши її.

Можливо, саме тому українці давно звикли до страв інших народів світу, вважаючи їх «своїми» і насолоджуючись різними смаками і незвичайним поєднанням інгредієнтів. У ресторані Prynada подають саме такі страви – національні, але адаптовані під запити сучасного українця та ритм його життя. Тут немає певних рамок і умовностей: кожен гість може дізнатися багато нового як про рідну кухню, так і про кухню будь-якої іншої країни. Навіть найвибагливіший гурман серед величезного розмаїття запропонованих страв легко вибере ті, що викличуть у нього справжнє захоплення.